نتایج بررسی های کوتاه مدت نشان داده است که مصرف کاکائو که سرشار از فلاونوئیدها است سبب کاهش فشارخون و بهبود فونکسیون آندوتلیال می شود که احتمالا از طریق افزایش سنتز اکسیدنیتریک است. پژوهشگران همراهی میان مصرف کاکائو و BP را در یک تحلیل متقاطع و همراهی میان مصرف کاکائو و مرگ و میر عروق قلب را در یک تحلیل آینده نگر با استفاده از اطلاعات 479 مرد سالمند ( سن متوسط 72 سال) ارزیابی کرده اند که به مدت 15 سال پیگیری شده اند. برای کاهش عوامل محدود کننده ، مردان مبتلا به بیماری عروق قلب ، دیابت ، سرطان یا هیپرتانسیون از ابتدا از بررسی کنار گذاشته شدند . مصرف کاکائو از سابقه ی رژیمی در فواصل پنج ساله تخمین زده می شد.
مصرف کاکائو با تراز کلسترول ، شاخص وزن بدن یا میزان فعالیت جسمی در ابتدا همراه نبود . بعد از تطبیق از نظر عوامل بالقوه ی محدود کننده از جمله مصرف غذاهای مختلف ، مردانی که در بالاترین ثلاثه ی مصرف کاکائو قرار داشتند دارای فشارخون متوسط سیستولی و دیاستولی اندکی پایین تر از مردان پایین ترین بخش ثلاثه بودند.در مدت 15 سال پیگیری ، 314 مرد درگذشتند . مردان بالاترین ثلاثه مصرف نسبت به افراد ثلث پایین تر بودند .
Arch Intern Med 2006 Feb
27;166:411-7
If you would like to get a good deal from this article then you have to apply such techniques to your won webpage.
Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your weblog posts. After all I'll be subscribing in your rss feed and I hope you write once more soon!